Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca de protectie respiratorie cu 1 set filtre Hepac P3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165 lei
Brand
Stealth
Descriere
Bendis Welding Equipment Srl este reprezentant unic in Romania al produselor pentru protectie respiratorie Stealth - Masca protectie respiratorie pentru sudura STEALTH.

Cu un design compact si elegant, corp din silicon de calitate superioara flexibil atat la temperaturi joase cat si la temperaturi inalte si cu un sistem de etansare ce asigura o fixare rapida si comoda pentru forma fetei, producatorul din Marea Britanie a reusit sa realizeze modelul perfect de masca de protectie utilizat de catre sudori (masca de protectie se adapteaza sub masca de sudura).

Avand o aplicabilitate extinsa in mai multe ramuri ale industriilor, masca de protectie respiratorie Stealth este cel mai utilizat dispozitiv de pe piata: sudura, slefuire, constructii, tamplarie, vopsitorie, industria auto si navala, industria farmaceutica, minerit, fabricarea detergentilor si a sapunurilor, lucrari cu azbest, sortarea deseurilor, dezinsectii, pesticide.

Peste 15% din afectiunile pulmonare cronice sunt cauzate de catre conditiile de munca.

De aceea, purtand o masca, poti preveni aparitia unor boli precum: boli cronice obstructive, astm, alergii, fibroza alveolara, pneumonii, cancere, etc.

STEALTH Mask + 1 set filtre incorporabil HEPAC P3 R Small / Medium - pentru sudori

Va recomandam sa inlocuiti filtrele HEPAC P3 R cand aerul respirat prin masca nu mai este de calitate sau ori de cate ori activitatea dvs o cere.

Eficienta de filtrare: 99.999% a particulelor mai mari de 0.3 microni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura