Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat taiere cu plasma Hypertherm MaxPro 200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Hypertherm MaxPro 200
Descriere
Sistem de taiere cu plasma MaxPro200 proiectat pentru a oferi un maxim de productivitate pentru cele mai mari exigente, mari capacitati de taiere si aplicatii de craituire.

Taiere si craituire:
-Capacitate de sectionare de pana la 75 mm (3″), pentru taiere fier vechi si alte operatii de taiere de mare capacitate.
-Tehnologia de taiere prin glisare permite scutului sa atinga piesa de lucru fara a deteriora duza sau alte consumabile.
-Scutul de taiere prin glisare al MaxPro200 este conceput pentru a facilita operatiuni in linie sau dupa un model, pentru taieri fine si uniforme.
-Schimbare rapida a proceselor de taiere si craituire, manuale sau mecanice, cu pre-setari automate, dispozitive rapide de schimbare a uneltelor si pistoletelor.
-Datorita eficientei de indepartare a metalelor grele de pana la 18,7 kg/ora, MaxPro200 satisface cele mai exigente solicitari de craituire cu plasma.
-Craituirea cu plasma poate inlocui craituirea prin slefuire sau cu arc-carbon pentru multe aplicatii de indepartare a metalelor.
-Spre deosebire de craituirea arc-carbon, nu exista nici un risc de aparitie a problemelor metalurgice (de ex. duritate sau fisurare ridicate) ca urmare a contaminarii cu carbon.
-Arcul de plasma MaxPro200 cu o lungime de pana la 75 mm asigura o excelenta vizibilitate.
-Craituirea cu plasma se realizeaza fara producere de vibratii, spre deosebire de utilizarea de burghie, ferastraie, discuri de taiere si slefuire pentru indepartarea metalelor.
-Craituirea cu plasma reduce zgomotul si elimina fumul, comparativ cu alte metode termice de craituire.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura